Spelers

Spelers

Spelers2021-12-05T11:13:37+00:00

Harmen Steenbergen

Harmen is docent Applicatieontwikkeling in het MBO en coördinator van de opleiding. Hij is getrouwd en heeft twee dochters. Houdt van prutsen met nieuwe technieken als 3D-printen en gamen in VR. Pas sinds enkele jaren met veel plezier actief binnen het toneelspelen. Zowel op het werk als op het toneel is het samen met een enthousiaste groep mensen iets moois neerzetten belangrijk voor hem.

Anneke Bloema

Speelt graag uitbundige types, houdt de site en Facebook bij is de knutselaar en vormgever van de  club. Zorgt voor de lay-out van alles wat we maken. Schrijft met Janet Gerard alle moordspelen. Heeft als fotograaf een eigen bedrijf: The Factory II

Evelien Duiker

Is gezinsbehandelaar en hulpverlener voor MBO scholieren. Heeft heel veel ervaring met impro-theater en theatersport. Houdt ervan als haar tekst niet helemaal vast staat en verrast ons zo steeds weer.

Janet Gerard

Werkt als oogarts assistent bij oogziekenhuis Bergman Clinics. Leest graag Agatha Christies en organiseert graag themafeesten. Is samen met Anneke Bloema bedenker en oprichter van Dirk is Dood entertainment. Schrijft de teksten en dialogen uit. Janet is van de planning, de logistiek en de koekjes.

Els Pheifer

Onze regisseuse! Gepensioneerd kleuterjuf en zeer trotse oma van vier kleinkinderen. Heeft in haar leven in veel toneelstukken gespeeld. Regisseert naast DIRK is DOOD entertainment nog een aantal gezelschappen. Heeft een geweldige teckel.

Judith van der Steeg

Groot paardenliefhebber. Geboren onder de rook van Rotterdam, nu woonachtig in Drenthe waar zij als kind vakantie vierde. Tijdens haar studie journalistiek in Zwolle heeft ze veel theater gemaakt. Judith schrijft voor haar beroep graag. Ze maakt teksten voor diverse magazines en vakbladen, vaak over paarden.

Anneke Dijkstra

Anneke staat in haar werk als cameravrouw verscholen achter een grote lens, maar vindt het geen probleem om op toneel gezien te worden en houdt er erg van als andere mensen om haar kunnen lachen.

Ga naar de bovenkant