PRIJZEN

Holland’s got Schlager € 295,-

Moord in de Golfclub: € 350,-  (u zorgt zelf voor het diner)
Op verzoek kunnen wij ook het diner regelen: zie het kopje catering

De Vogelaars  € 275,-

De KruisMoordpuzzel € 295,-
Voor dit stuk hebben we een caravan nodig. Deze hebben wij niet zelf.

Het lijk met de paraplu € 295,-
Voor deze voorstelling hebben wij een stuk(je) grond nodig waar wij in kunnen graven.

Theaterwandelingen worden altijd op maat gemaakt. De prijs hier van is ook op maat.

Reiskosten buiten Drenthe 0,95 ct per km. (gerekend vanaf Beilen)
Op verzoek kunnen wij ook het diner regelen: zie het kopje catering

LOCATIE

Wij spelen altijd op locatie. Dit kan bij u thuis zijn, in uw buurthuis, tuin, op uw bedrijf etc. De eventuele kosten van de locatie zijn voor eigen rekening. Graag willen wij voordat we het moordspel komen spelen even komen kijken. Zodat we voor ons belangrijke dingen kunnen onderzoeken. Zoals: Waar kleden wij ons om? Is het ‘podium’ ruim genoeg? Waar kunnen spelers die eventueel later moeten opkomen zich ophouden? En misschien zelfs wel waar verstoppen we het lijk? Dit zodat we op de dag van het optreden niet voor lastige verrassingen komen te staan.

CATERING

De catering kan door ons worden geregeld. Maar het mag ook door u zelf worden verzorgd. In het moordspel de golfclub is het diner een onderdeel van de voorstelling en dus onmisbaar. De kosten van het eten bij dit moorddiner bedragen € 19,50 per persoon voor diner en koffie en thee. (prijswijzigingen voorbehouden)

BOEKINGEN

U kunt een boekingsaanvraag doen via het contactformulier of bel Anneke Bloema 0524-291214. Wij gaan dan kijken of we het gevraagde tijdstip kunnen en u krijgt een bevestiging van uw boeking.  Het kan soms een paar dagen duren voordat we weten of we genoeg spelers hebben voor het gevraagde tijdstip. Door de week is het lastiger voor ons om een groep spelers bij elkaar te krijgen. Als iedereen kan spelen dan overleggen we met u de wensen voor die dag/avond en zetten we alles in het werk om er een mooie voorstelling van te maken!