Speelt graag uitbundige types, houdt de site en Facebook bij is de knutselaar en vormgever van de  club. Zorgt voor de lay-out van alles wat we maken. Schrijft met Janet Gerard alle moordspelen. Heeft als fotograaf een eigen bedrijf: The Factory II

Anneke staat in haar werk als cameravrouw verscholen achter een grote lens, maar vindt het geen probleem om op toneel gezien te worden en houdt er erg van als andere mensen om haar kunnen lachen.

Docent Engels in het voortgezet onderwijs. Heeft jarenlange ervaring in improvisatietheater en theatersport. Heeft een voorliefde voor bijzondere accenten en kan deze heel goed imiteren. Bakt taarten in haar vrije tijd.

Werkt als logopediste in Duitsland en woont in Nieuw-Amsterdam. Speelt semiprofessioneel bij verschillende toneelgroepen. Theater is haar grote passie. Ellen houdt van het spelen van uitgesproken types.

Onze regisseuse! Gepensioneerd kleuterjuf en zeer trotse oma van vier kleinkinderen. Heeft in haar leven in veel toneelstukken gespeeld. Regisseert naast DIRK is DOOD entertainment nog een aantal gezelschappen. Heeft een geweldige teckel.

Is gezinsbehandelaar en hulpverlener voor MBO scholieren. Heeft heel veel ervaring met impro-theater en theatersport. Houdt ervan als haar tekst niet helemaal vast staat en verrast ons zo steeds weer.

Harmen is docent Applicatieontwikkeling in het MBO en coördinator van de opleiding. Hij is getrouwd en heeft twee dochters. Houdt van prutsen met nieuwe technieken als 3D-printen en gamen in VR. Pas sinds enkele jaren met veel plezier actief binnen het toneelspelen. Zowel op het werk als op het toneel is het samen met een enthousiaste groep mensen iets moois neerzetten belangrijk voor hem.

Werkt als oogarts assistent bij oogziekenhuis Bergman Clinics. Leest graag Agatha Christies en organiseert graag themafeesten. Is samen met Anneke Bloema bedenker en oprichter van Dirk is Dood entertainment. Schrijft de teksten en dialogen uit. Janet is van de planning, de logistiek en de koekjes.

Groot paardenliefhebber. Geboren onder de rook van Rotterdam, nu woonachtig in het dorp in Drenthe waar zij als kind vakantie vierde. Tijdens haar studie journalistiek in Zwolle heeft ze veel theater gemaakt. Naast theater schrijft Judith graag. Ze schrijft voor diverse magazines en vakbladen, vaak over paarden.