Buurtvereniging de Bruine Rakkers houdt een buurbingo. Wat een gezellige ontspannen middag had moeten worden mondt uit in een Drama, zoals dat bij DIRK is DOOD entertainment nu eenmaal gaat. Terwijl u keek en meespeelde met deze bingo heeft u natuurlijk ook al een en ander opgevangen van de spanningen in de onderlinge relaties en van de buurtbewoners. Daarom mag u helpen om de moord op te lossen. De beste oplosser krijgt een spectaculaire prijs!

Moordspel voor groepen van 20-50 personen en op festivals. Duur 45 minuten. Buiten & binnen.

Tijdens de grote finale van Holland's got Schlager wordt een moord gepleegd. De artiesten, de jury en de presentatrice zijn allemaal geschokt en proberen de moord onder de bezielende leiding van jurylid Frau Julia Fischer op te lossen. Samen met U!
Intriges, overspel, de blijde verwachting van een liefdesbaby, duistere verledens, het passeert allemaal de revue. En dat allemaal onder begeleiding van zang, dans en een heerlijke meezinger!

Moordspel voor groepen van 20-100 personen en op festivals. Duur 45 minuten. Buiten & binnen.

Op een archeologische opgraving wordt een lijk gevonden. Dat is op zo'n opgraving natuurlijk niet zo bijzonder. Maar dit geraamte heeft een paraplu in de hand! Wie is er gevonden? En wie heeft de moord gepleegd? Inspectrice Marina Orse gaat op onderzoek.

Moordspel voor groepen van ca 20-60 personen en op festivals.
Ongeveer 30 minuten.
Buiten.

Voor het moorspel hebben wij een stuk (je) grond nodig waar we in mogen graven.

Het leven lijkt zo goed en gezellig op camping Buitenlust. Totdat er een moord wordt gepleegd. Dan opeens is alles anders. Wie is te vertrouwen? Wie heeft een duister verleden en wie stikt er van jaloezie? Inspecteur Ellen Meyer die toevallig op deze camping op vakantie haar vakantie viert, heeft wel zin een verzetje en zet haar tanden in het moordonderzoek.

Moordspel voor groepen van ca 15-45 personen. En op festivals. Ongeveer 1,5 uur.Buiten.

Voor het stuk hebben wij een caravan nodig, welke wij mogen gebruiken als decor.

Je bent uitgenodigd voor de jaarlijkse ledenvergadering van Golfclub High Tee. Het is een heel speciale avond want de golfclub is zeer vereerd met de komst van de golfdeskundige prof. dr. ing. Sue Mc.Lean. Zij heeft in haar drukke schema tijd kunnen vinden om een lezing voor ons te verzorgen. Maar als je eenmaal op de jaarvergadering bent, merk je dat je te maken hebt met een bijzondere groep mensen. Dat er dingen aan de hand zijn. Maar wat precies?

Moorddiner voor groepen van 20-40 personen. Avondvullend

Je gaat vogels spotten onder de deskundige leiding van begeistert vogeldeskundige Ella Vogelaar. Zij en haar vogelspottersclub leiden je rond in de wereld van de vogels. Onderweg krijg je de meest bijzondere weetjes te horen over onze gevederde vrienden. Net als Ella en haar vogelaars, kijk je rond, sluip je en verbaas je je telkens weer over alle mooie vogels die jullie onderweg tegen komen.

Maar dan gebeurt er iets onverwachts...en blijkt de club vogelaars uit een stel vreemde vogels te bestaan.
Moordwandeling voor groepen van ca.15-30 personen. En op festivals. Ongeveer 1,5 uur - Buiten.